Espoon Urheilijat ry

Espoon Urheilijat r.y. on vuonna 1968 perustettu urheiluseura, jonka alaisuudessa toimii eri urheilulajien, lähinnä itsepuolustuslajien, jaoksia. Judojaos on jo pitkään toiminut Espoonlahden alueella tarjoten junioreille mahdollisuuden aloittaa judoharrastus alueella. Tarkoituksena on mukaan tulleista nuorista ja miksei vanhemmistakin saada pitkäjänteisiä judon harrastajia ja näin kehittyä entistä monipuolisemmaksi seuraksi judoharrastusta varten.

Judo

Judo on yksi viidestä olympiakamppailulajista, joka tunnetaan näyttävistä heitoista sekä sidonnoista. Se on monipuolinen urheilu- ja liikuntamuoto, joka antaa lapsille ja nuorille hyvät lähtökohdat kaikkeen urheilemiseen. Aikuisille judo tarjoaa innostavia haasteita ja onnistumisen elämyksiä. Judo kehittää harrastajiaan monipuolisesti. Harjoittelussa korostuvat jatkuva oppiminen, hyvä kehon hallinta, fysiikan kokonaisvaltainen kehittäminen sekä ryhmässä toimiminen muita kunnioittaen.

TIETOA SYKSYN KURSSEISTA

SUOMISPORT

Vihdoin Suomisportin kautta voi hankkia judoliiton jäsenyyden. Kaikkia harrastajia kehoitetaan rekisteröitymään Suomisport sivuille ja liittymään jäseniksi seuraamme, Espoon Urheilijat ry, jolloin liittyminen judoliiton jäseneksi myös avautuu. Kohdasta "liity jäseneksi seuraan" pääsee hankkimaan oikean jäsenyyden! Alaikäisten vanhempien täytyy tehdä tämä lastensa puollesta. Jos asiasta ilmenee kysyttävää, ottakaa yhteyttä Tommiin. Judoliiton jäsenyyden saa ostamalla 76€:n jäsenyyden, jos haluaa kattavamman vakuutus turvan, voi myös ostaa kattavamman lisenssin, jonka löytää kohdasta "osta lisenssi".